Referentie

Stichting De Graal Nederland
“De eerste contacten met Kromhout ontstonden in de jaren 80. In het begin waren we alleen klant voor de salarisadministratie.”

Lees meer…

Kennis van financiële zaken, voor werk en privé

Heeft ook u het gevoel dat “werk” meer en meer invloed heeft op “privé” en andersom? En dat u op beide fronten de regelgeving niet voldoende overziet?
U kunt tegenwoordig voor lastige financiële dilemma’s komen te staan. Bij Kromhout, accountants en belastingadviseurs draait het altijd om één doel: onze klanten de juiste financiële keuzes te laten maken. Keuzes, waarmee u als particulier en als ondernemer met een gerust hart verder kunt. 

Voor elk financieel dilemma "bij het werk” en/of “in de privésfeer” is Kromhout het juiste adres voor een onafhankelijk advies. U kunt bij ons terecht voor zowel bijzondere als de gebruikelijke accountantsdiensten en fiscale begeleiding. Wij zijn uw kennis van zaken als het gaat om accountancy, uw financiële en/of salarisadministratie, personeels- en belastingzaken en uw (persoonlijke) financiële planning. Bij elke dienst en bij elk advies voor welke levens- en bedrijfssituatie dan ook behouden we een scherp oog voor u als mens, voor uw situatie nu, straks en later.