Nieuws

Onderstaande items via e-mailnieuwsbrief ontvangen?

31-12-2018
Aan het woord

Aan het woord is Hans de Groot.

 Sinds november jl. ben ik werkzaam bij Kromhout accountants als relatiebeheerder. Ik ben 16 jaar geleden begonnen in de accountancy bij De Koning accountants te Roelofarendsveen. Dit kantoor is overgenomen door de Gibo Groep, welke later weer Flynth accountants is geworden. Daar had ik de functie van bedrijfsadviseur.  

Ik had een grote, diverse groep klanten in mijn portefeuille, van zzp’ers tot middelgrote ondernemingen. Mijn belangrijkste taak was natuurlijk het adviseren van klanten, maar ook zorgde ik dat al hun zaken goed geregeld werden.  
Na de overnames en interne verhuizingen begon ik me steeds minder thuis te voelen in deze grote organisatie en ging ik op zoek naar een meer persoonlijke werkgever. Deze heb ik gevonden bij Kromhout accountants.


Ik vind het erg leuk om ondernemers te helpen met hun bedrijfsvoering en oog te houden op hun privé situatie. Dit vraagt, denk ik, een overkoepelende blik, zonder de details uit het oog te verliezen. 
Het mooie van de accountancy is dat je van de klanten leert en deze kennis kunt gebruiken om andere klanten weer verder te helpen. Je krijgt eigenlijk heel veel inzage in andermans keuken en dan ook nog eens in diverse bedrijfstakken. Het is volgens mij erg belangrijk dat wij het vertrouwen winnen van de ondernemers en deze kunnen ontzorgen van hun administratieve en financiële verplichtingen.  Vervolgens kunnen de ondernemers zich meer toeleggen op de kernactiviteiten van de onderneming en krijg je een win-winsituatie. 

Ik ben 57 jaar en woon in Leiden. Ik ben getrouwd en mijn vrouw heeft een dochter.  Ik ben erg gesteld op de natuur en houd veel van (berg) wandelen en zeilen. Daarnaast heb ik als hobby Aikido. Dit is een Japanse vechtkunst, waarbij je de kracht van je aanvaller tegen zich zelf gebruikt. Ik heb mijn eigen Dojo (oefenruimte) in Leiden en geef een paar keer per week les.

Ik heb bij Kromhout accountants & belastingadviseurs een mooie klantenportefeuille. Ik heb al met diverse klanten kennis gemaakt en zal me de komende tijd steeds verder verdiepen in de ondernemingen. Indien u vragen hebt of kennis wilt maken kunt u mij altijd mailen of bellen. Mijn streven is om altijd zoveel mogelijk in direct contact met de klanten hun zaken te behartigen.

Hans de Groot
Relatiebeheerder
hg@kromhoutlisse.nl

Bron: 31-12-2018

Terug