Office Manager (circa 24 uur)

Ons team heeft ambities, groeit en is volop in beweging. Bij Kromhout hebben wij brede kennis van zaken, zowel werk als privé gerelateerd. Wij zetten de financiële uitdagingen van ondernemers centraal in onze dienstverlening. Bij elke dienst en bij elk advies, voor welke levens- en bedrijfssituatie dan ook, heeft Kromhout naast de juiste kennis ook oog voor de mens. Nu, straks én voor later.

Ons kantoor kenmerkt zich door een informele, prettige werksfeer, zonder afbreuk te doen aan de zakelijke context. Zo gaan wij met elkaar om. Plezierig samenwerken met een voortdurend streven de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Werken bij Kromhout voelt eigen en vertrouwd.

Ter versterking van ons team zoeken wij een:

Office Manager (circa 24 uur)

Als office-manager draag je zorg voor een breed scala aan werkzaamheden. Je bent een spil binnen ons kantoor. Zo bewaak je de efficiëntie binnen onze processen en herkent hierin verbeterpunten die je zelf implementeert. Je ondersteunt het management waardoor je direct betrokken bent bij het ontwerpen en implementeren van kantoorbeleid. Daarbij speel je een coachende rol richting jouw collega’s. Jij ziet het als uitdaging om hier verantwoordelijkheid in te nemen. 
Dit is een gevarieerde functie met voldoende ontwikkelingsmogelijkheden.

Idealiter ben je bekend met de regio waar veel klanten van Kromhout zich bevinden; de Duin- en Bollenstreek en Haarlemmermeer.

Wie ben jij?
* Je hebt ervaring, HBO-werk- en denkniveau met bij voorkeur een afgeronde Hbo-opleiding (office) management;
* Je houdt ervan om orde te creëren, processen te begeleiden en te verbeteren, automatiseringsvraagstukken op te lossen en administratief ondersteunende taken te verrichten;
* Je bent proactief, initiatiefrijk, leergierig, resultaatgericht, stressbestendig; communicatief vaardig en behoud hierbij oog voor de mens;
* Plannen, organiseren en delegeren gaat jou goed af.

Wat biedt Kromhout?
Een verantwoordelijke, zelfstandige en afwisselende functie met voldoende ruimte voor initiatief en persoonlijke groei binnen een vooruitstrevende organisatie.

Contact
Weet jij het zeker en vind je het een uitdaging om ons netwerk verder uit te bouwen? Of heb je eerst nog vragen? Bel of mail dan naar mr. Johan van Steijn RB FFP via 0252-417450 of js@kromhoutlisse.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.