Salarisadministrateur (circa 24 uur per week)

Hét accountants- en belastingadvieskantoor van Lisse heeft ambities, groeit en is volop in beweging. Bij Kromhout hebben wij brede kennis van zaken, zowel werk als privé gerelateerd. Wij zetten de financiële uitdagingen van ondernemers centraal in onze dienstverlening. Bij elke dienst en bij elk advies, voor welke levens- en bedrijfssituatie dan ook, heeft Kromhout naast de juiste kennis ook oog voor de mens. Nu, straks én voor later.

Ons kantoor kenmerkt zich door een informele, prettige werksfeer, zonder afbreuk te doen aan de zakelijke context. Zo gaan wij met elkaar om. Plezierig samenwerken met een voortdurend streven de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Werken bij Kromhout voelt eigen en vertrouwd.

Ter versterking van ons team zoeken wij een:

Ervaren salarisadministrateur (circa 24 uur per week)

Wat ga je doen?
Als ervaren salarisadministrateur ben je in staat om geheel zelfstandig personeels- en salarisadministraties van ondernemingen uit verschillende branches te voeren. Hiervoor maak je gebruik van een moderne online HR- en salarisoplossing waarbij samenwerking met de klant centraal staat. Daarnaast adviseer je jouw klanten proactief.
Zowel voor jouw klanten als voor je collega´s ben jij een gedegen sparringpartner.

Wie ben jij?
● je hebt interesse in wat onze klanten bezighoudt en denkt graag met ze mee binnen jouw vakgebied;
● je beschikt over passende kennis en kunde; naast werkervaring ben je in het bezit van Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL), eventueel aangevuld met Vakopleiding Payroll Services (VPS);
● je hebt ervaring met online HR- en salarisoplossingen, ervaring met Loket is een pré;
● je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.

Wat biedt Kromhout?
Woon je in deze regio? Dan werk je lekker dicht bij huis, met klanten waar je snel een band mee opbouwt. Wij hechten waarde aan een goede balans tussen werk en privé, met een passende beloning. Je krijgt een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid binnen een organisatie die staat voor professionaliteit, kwaliteit, betrokkenheid en loyaliteit.

Contact
Ben jij de salarisadministrateur die wij zoeken? Of heb je eerst nog vragen over deze uitdagende baan? Bel of mail dan naar Johan van Steijn via 0252-417450 of js@kromhoutlisse.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.