Medewerker aangiftepraktijk (circa 24 uur per week)

Hét accountants- en belastingadvieskantoor van Lisse heeft ambities, groeit en is volop in beweging. Bij Kromhout hebben wij brede kennis van zaken, zowel werk als privé gerelateerd. Wij zetten de financiële uitdagingen van ondernemers centraal in onze dienstverlening. Bij elke dienst en bij elk advies, voor welke levens- en bedrijfssituatie dan ook, heeft Kromhout naast de juiste kennis ook oog voor de mens. Nu, straks én voor later.

Ons kantoor kenmerkt zich door een informele, prettige werksfeer, zonder afbreuk te doen aan de zakelijke context. Zo gaan wij met elkaar om. Plezierig samenwerken met een voortdurend streven de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Werken bij Kromhout voelt eigen en vertrouwd.

Ter versterking van ons team zoeken wij een:

Medewerker aangiftepraktijk (circa 24 uur per week)

Wat ga je doen?
Als aangiftemedewerker maak je onderdeel uit van ons team van ervaren fiscalisten die ondernemers en (vermogende) particulieren adviseert op fiscaal en financieel gebied. Je verzorgt aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, erfbelasting en overige belastingen, beoordeelt fiscale aangiften van collega’s en stelt bezwaarschriften e.d. op. Je onderzoekt proactief adviesbehoeften bij relaties van ons kantoor waarmee je ook contacten onderhoudt.

Wie ben jij?
● je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring en een relevante vooropleiding;
● je kent onze regio (Duin- en Bollenstreek en Haarlemmermeer) en voelt je ermee verbonden;
● je persoonlijkheid wordt gekenmerkt door leergierigheid, resultaatgerichtheid, soepele communicatie en een sterk empathisch vermogen;
● je hebt affiniteit met persoonlijke financiële planning en automatisering;
● je wordt liever een ‘groot radar’ in een klein kantoor, dan andersom.

Wat biedt Kromhout?
Woon je in deze regio? Dan werk je lekker dicht bij huis, met klanten waar je snel een band mee opbouwt. Wij hechten waarde aan een goede balans tussen werk en privé, met een passende beloning. Je krijgt een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid binnen een organisatie die staat voor professionaliteit, kwaliteit, betrokkenheid en loyaliteit.

Contact
Weet jij het zeker en vind je het een uitdaging om ons netwerk verder uit te bouwen? Of heb je eerst nog vragen? Bel of mail dan naar mr. Johan van Steijn RB FFP via 0252-417450 of js@kromhoutlisse.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.