Zaalvoetbalteam Kromhout, accountants en belastingadviseurs wint supercup!

Het team van Kromhout, accountants en belastingadviseurs wint bij de start van de grootste zaalvoetbalcompetitie op 30 augustus 2018 met 5-2 de supercup!

* Wedstrijdverslag Supercup *
Afgelopen donderdagavond speelden de kampioen 2018 Meskers Web vs de Bekerwinnaar 2018 Kromhout Accountants & Belastingadviseurs (voorheen Bandencentrum Bollenstreek) om de GPW-bokaal 2018. Waarmee de start vd competitie 2018/2019 op maandagavond 3 sept gemarkeerd werd.

Kampioen Meskers Web werd in deze prestigeslag volledig overklast door team Kromhout dat superfit aan de start van het nieuwe zaalseizoen verscheen. In tegenstelling tot enkele spelers van Meskers Web waar de zomerstop duidelijk zijn sporen had achtergelaten. Met de rust stond het daardoor al 3-0 door doelpunten van Ferry van Dijk, Philip vd Lans en Roy Kuipers. Na rust hetzelfde beeld. Uiteindelijk werd het 5-2 voor Kromhout door goals van Tom te Have en wederom Ferry van Dijk. Een meer dan terechte zege voor de fitte en super gemotiveerde mannen van Kromhout. Die met deze overwinning hun nieuwe sponsor niet teleurstelden!